You now position: Home > News  

Zhvillimin e tregut të Amerikës së
2015/4/23 10:06:33

makineri Paketimi në fushën e konkurrencës është globale, por makineri të Kanadasë paketimin e industrisë me cilësi fleksibël dhe të besueshme të saj të prodhimit të tregut të njohur ndërkombëtar.

të burimeve të pasura natyrore të Kanadasë është burimi i saj të fuqishme të industrisë së makinerive paketimit. Druri,, ore e naftës dhe gazit për prodhimin e paketimit letre, ambalazh metali, paketimeve plastike dhe materialet e paketimit të qelqit. prodhuesit kanadez për të prodhuar të gjitha këto materiale, pajisje paketimi. kompanitë kanadeze janë të mira në prodhim shpejtësi linjë për një numër të pajisjeve të ndryshme, pajisje të mirë, fleksibilitet të madh të projektimit për të gjitha llojet e produkteve.