You now position: Home > News  

makineri Precision paketimit industrisë n&eum
2015/4/23 10:06:33

Aktualisht, paketimi bota makineri e zhvillimit prirje është prodhimi i efikasitetit të lartë, shfrytëzimi i lartë i burimeve, produkteve të ruajtjes së energjisë, të teknologjisë së lartë praktik, hulumtim komercializimit. Por për prodhuesit e makinerive paketimit, në zhvillimin e tanishme duhet të jetë i projektuar për të mirë. 

Edhe pse industria e paketimit makineri në Kinë zhvilluar me shpejtësi, kombëtare vlera e prodhimit industrial të paketimit prej më pak se dhjetë miliardë juan në vitin 1991 të rritet në më shumë se 2000000000000 tani, por pas zhvillimit të saj të shpejtë, ka ende shumë çështje, përmirësimet e teknologji, prodhimin e produkteve, menaxhimin e biznesit është zhvillimi i industrisë është ende e shkurtër. Vendas në krahasim me prodhimet e huaja, makineri paketimit, nivel shkencor dhe teknologjik të hendeku është ende i madh, larg nga përmbushja e kërkesës së brendshme. 

Mungesa e makinerive paketimit të teknologjisë së lartë, saktësi, produkte të cilësisë së lartë ndihmëse, performanca e ulët e produktit, stabilitetin dhe besueshmërinë e të varfërve, dhe mungesa e makinerive industrisë së paketimit në familje ndërmarrjet kryesore, të nivelit të lartë të teknologjisë, shkallë të prodhimit, cilesise se produkteve nuk është i lartë, në një farë mase në anën e pasme e investimeve kapitale është rritur, zgjeruar shkallë të prodhimit të operacionit të gjerë. 

Megjithatë, makineri e Kinës paketimin ka qenë e vetëdijes në këtë drejtim, por edhe për përshpejtimin e digjitalizimit, automatizimi, integrimi mekanike dhe elektrike e makinerive paketimit të afërt me ritmin e superioritetit teknologjike, por për të arritur një shkallë të lartë e makinerive paketimit të strategjisë së modernizimit dhe jashtë, ose keni nevojë saktësi të dizajnuara për të përshpejtuar rritjen këtë bord të shkurtër, dhe të përpiqet të arrijë deri me trendet ndërkombëtare. 

Pra, makineri paketimit industri, jo vetëm në aspektin e teknologjisë të përbashkëta dhe pajisjet e konvencionale për të formuar një sistem më të përsosur, por edhe të rëndësishme në pajisje dhe teknologji të rëndësishme për të plotësuar nevojat e tregut dhe hyri në rrugën e sofistikuar. Ndërkohë, makineri paketimit të biznesit është të vazhdojë të kryejë risi e tyre dhe konceptet e manaxhimit të ndryshimit dhe zhvillimit të prapambetur të menduarit, të prodhimit të makinerive të paketimit për të përmirësuar efikasitetin dhe diversifikimit të produktit, dhe në këtë mënyrë, makineri paketimit industrisë për të arritur një zhvillim të shëndetshëm dhe të rregullt.